Recuperatie moestuinbakken op Het Groenveld.

November 9, 2017

 

 Het Groenveld in Wilrijk is een rusthuis met een visie.

We hebben net de 1ste fase van hun beleeftuin afgerond. De beleeftuin wordt speciaal aangepast op de noden van de bewoners. We hebben eerst en vooral de hekken verzet die het terras omsloten en de toegang naar de tuin onmogelijk maakten. In deze zee van ruimte hebben we met oude fruitpaloxen moestuinbakken gemaakt op hoogte van de bewoners. Zo kunnen de mensen van de gesloten afdeling, met hun handen in de aarde, deze lente de groenten verzorgen die gaan groeien in deze bakken. Wachtend op de lentezon zijn ze nu al ingeplant met viooltjes en slapende bloembollen onder de natte aarde. Wordt vervolgd...

 

Co-creatie met De Groene Fietser. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente realisaties

October 8, 2018

October 8, 2018

Please reload

  • White Facebook Icon

Ecomanus

Josse Horsten

Hoogstraat 64

2861 OLV-Waver

+32(0)499/24.76.90

info@ecomanus.be